Ungdomskompagniet

Ungdomskompagniet

Vi afholder audition torsdag d. 27. januar kl. 19-21 på Dansestudiet. Skriv en ansøgning, vedhæft et danse CV og send det til os på info@dansestudiet.dk senest d. 21. januar. 

Vi er på udkig efter 3-4 dygtige dansere, der komplimenterer vores nuværende gruppe. Du skal være mellem 18 og 25 år, være en alsidige danser, men gerne have en stærk profil indenfor Urban dans. Du skal være åben for, at bevæge dig ind i andre dansestilarter end dine vante, da vi arbejder med fusion af forskellige stilarter.

Til februar starter vi med at skabe og træne op til en forestilling på Bora Bora d. 18.-19. juni 2021.

Om ungdomskompagniet

På Ungdomskompagniet er vores mål at dygtiggøre og udvikle alsidige dansere indenfor flere forskellige stilarter. Derfor arbejder vi både med genre indenfor urban – , moderne – og jazzdans. Det koreografiske materiale vil hovedsagelig også være fusioneret af flere forskellige genre. Vi lægger stor vægt på, at arbejde med dansernes eget personlige udtryk og egen helt unikke stil.
At blive optaget på Ungdomskompagniet vil først og fremmest kræve dedikation til dansen, disciplin og samt et kæmpe “dansedrive”.

Kompagniet bliver Dansestudiets flagskib, og det vil oftest være Ungdomskompagniet, der får muligheden, når Dansestudiet skal ud og optræde. Derfor skal man også være villig til at investere meget tid på dansen.

Et indgående kendskab til teknik indenfor ovenfor nævnte genre er en fordel. Det er et kriterie at man har danset min. 3 år, og at man er villig til sideløbende at danse 3 timer udover kompagniet, hver uge hos Dansestudiet. Der kan dog gøres undtagelser fra ovenstående krav i tilfælde af særligt talentfulde unge.

Ungdomskompagniet er ledet og vil blive undervist af Anne-Teresa og Lisbet, men der vil også være gæsteundervisere inde over i perioder.

 

UNDERVISER: Lisbet K. Nør

TID: 19 00 – 21 00 Torsdag

NIVEAUER: Optagelse med audition

STUDIE: 2

Facebook Instagram

Ungdomskompagniet

TORSDAG
19:00 - 21:00