Ungdomskompagni

Ungdomskompagni

På ungdomskompagniet er vores mål at dygtiggøre og udvikle alsidige dansere indenfor flere forskellige stilarter. Derfor arbejder vi både med genre indenfor urban – , moderne – og jazzdans. Det koreografiske materiale vil hovedsagelig også være fusioneret af flere forskellige genre. Vi lægger stor vægt på, at arbejde med dansernes eget personlige udtryk og egen helt unikke stil.
At blive optaget på ungdomskompagniet vil først og fremmest kræve dedikation til dansen, disciplin og samt et kæmpe “dansedrive”.

Kompagniet bliver Dansestudiets flagskib, og det vil oftest være ungdomskompagniet, der får muligheden, når Dansestudiet skal ud og optræde. Derfor skal man også være villig til at investere meget tid på dansen.

Et indgående kendskab til teknik indenfor ovenfor nævnte genre er en fordel. Det er et kriterie at man har danset min. 3 år, og at man er villig til sideløbende at danse 3 timer udover kompagniet, hver uge hos Dansestudiet. Der kan dog gøres undtagelser fra ovenstående krav i tilfælde af særligt talentfulde unge.

Ungdomskompagniet er ledet og vil blive undervist af Anne-Teresa og Lisbet, men der vil også være gæsteundervisere inde over i perioder.

Deltagelse i kompagni træningen sker gennem en audition. Der er ikke pt. planlagt en ny audition, da der ikke er nogle ledige pladser på Ungdomskompagniet.

UNDERVISER: Lisbet K. Nør

TID: 19 00 – 21 00 Torsdag

NIVEAUER: Optagelse med audition

STUDIE: 2

Facebook Instagram

Ungdomskompagni

TORSDAG
19:00 - 21:00