Contemporary

Med grundteknik fra både klassisk ballet og floorwork – herunder fly-low, kombineret med drypvis inspiration fra andre stilarter vil Anne Katrines Contemporary klasser have primært fokus på udarbejdelsen af længere fraser/kombinationer. Målet er at skabe fundamentet for også at kunne arbejde koreografisk med fraserne.

Undervisningsstilen er uformel, men med fokus på lyst til at udvide repetoiret. Det samme gælder det tekniske niveau, som du i vidt omfang selv kan “skrue op og ned” for. Anne Katrine brænder for rene transitioner og lysten til at prøve kræfter med rumforståelse. Fokus er på grounding, ekstensioner i bevægelsen og forståelse af at arbejde dynamisk med både bevægelse og musik.

OBS. FULDT BOOKET I GRATIS UGEN – MEN DER ER STADIG FASTE PLADSER PÅ HOLDET! 

Dette hold er der ikke flere pladser på i gratis ugen (d. 15. – 19. august). Det er dog fortsat muligt, at booke en prøvetime til 50 kr. fremadrettet eller at tilmelde dig fast efter d. 15/8. Vil du være sikker på en fast plads på holdet, så skriv til os hurtigst muligt på info@dansestudiet.dk. Vi fordeler pladserne efter først til mølle-princippet og pladsen er først din, når vi har modtaget betalingen. 

 

UNDERVISER: Anne Katrine Skole

TID: 17 00 – 18 30 MANDAG

NIVEAUER: 16+, Øvet

STUDIE: 2

Facebook Instagram

Contemporary

MANDAG
17:00 - 18:30