13394133_1248853445133450_7103439985169392886_n

Street

To live is to be musical, starting with the blood dancing in your veins.
Everything living has a rhythm. Do you feel your music?
Michael Jackson

Street

Fra gaden til dansegulvet! Street er en dynamisk og svedryppende dansestil med attitude til hip hop, funk, house og R’n’B. En cool blanding af funky dansetrin og til dels akrobatiske øvelser.
Påklædning: Vi anbefaler løst tøj og sko (der må kun danses i sko, der udelukkende bliver brugt til indebrug).

Street med Anne-Teresa

Anne-Teresa sørger for en grundig opvarmning, som inkluderer grundteknik indenfor Hip Hop. Opvarmningen og tekniktræningen efterfølges af en koreografi. I løbet af sæsonen vil Anne-Teresa både komme ind på bl.a. House, Hip Hop og Floorwork.

Street Jazz med Anne-Teresa

Street Jazz indeholde elementer fra Street (House, Hip Hop, Floorwork osv.), blandet med traditionel jazz dans – og derfor vil musikken også være derefter. Klassen vil både indeholde teknisk Jazz og Hip Hop opvarmning, over gulv- øvelser og koreografi. Street Jazz er lækkert feminint, samtidig med at det også er råt og sjovt.

Barsels Hip hop med Anne-Teresa

12973424_10153610056760292_6140416215893227291_o
Er du vild med at danse, og har du født inden for det sidste år, så har du nu mulighed for at gå til "Mor og baby - barsels hip hop."
Du vil opleve en sjov og anderledes måde at genoptræne din krop på efter fødslen, samtidig med at du kommer til at bevæge dig med dit barn og mærke nærværet mellem jer, da dansen vil foregå med baby i en slynge eller bæresele på maven. På den måde vil din træning ligeledes blive mere effektiv, på grund af den øgede belastning fra dit barn. 

Alle kan være med, og du behøver ikke at have danset før. Du og din baby kan komme alene, eller sammen med jeres mødregruppe, hvis I har lyst til at mødes på en sjov og anderledes måde. Du er ligeledes velkommen, hvis du er gravid. 

PRAKTISK:
  • Har du været til 8-ugers lægetjek, kan du roligt begynde på at træne igen efter fødslen. Hvis du ikke har været til tjek endnu, men ellers er frisk og har haft en fødsel uden komplikationer, kan du få en snak med Anne-Teresa, der kan vurdere, om du er klar til at danse. 
  • Medbring en slynge eller bæresele.
  • Klassen er 1,5 time, så der er mulighed for at få det optimale ud af klassen, også selvom baby skal ammes eller skiftes.
  • Klassen indeholder dans og øvelser, der er gode og styrkende for den nybagte mor.