13332876_1248852425133552_9033460561605199139_n

Jazz

To dance, put your hand on your heart
 and listen to the sound of your soul
Eugene Louis "Luigi" Faccuito

Jazz

Jazz er en stilart med energi og rytme. I jazz tages der i høj grad udgangspunkt i ballettens teknik, men ofte med parallelle fødder i stedet for udadroterede, samt plié i stedet for relevé. Der arbejdes med isolationer, hurtige trin, drejninger, høje ben, spring og udstråling.
Påklædning: Vi anbefaler stramsiddende tøj og opsat hår. Under opvarmningen anbefaler vi bare fødder. Over gulv og til koreografi anbefaler vi bare fødder eller jazzsko.

Jazz med Sofia

I Sofias Jazz vil der i høj grad være fokus på, at dans skal være sjovt. Vi starter med en grundig opvarmning, derefter trin over gulv, samt en masse floor work. Den sidste del af timen arbejdes på en koreografi. I løbet af sæsonen kommer vi til at kigge på flere forskellige jazzgenrer,  deriblandt noget Broadway-inspireret, Modern Jazz og Lyrisk Jazz.

Da holdet er et begynderhold, vil den samme koreografi sjældent forekomme mere end to gange. På den måde kan man som ny altid komme ind og lære på lige fod med de andre på holdet.

Undervisningen vil være inspireret af Street, Contemporary, Ballet, Jazz og Broadway.  

 

Jazz Motion med Gitte

Under kyndig vejledning af Gitte arbejdes med teknikker, som træner led og muskler indefra. Der arbejder med styrke, smidighed, spændstighed og en bedre holdning. Gittes klasse giver større velvære samt energi og glæde.

Contemporary Jazz med Susanne

Susanne underviser i denne klasse i en blanding af stilarterne Contemporary og Jazz. Der er fokus på rytmik, flow, teknik, styrke og balance præg af fart, intensitet og smidighed. Klassen er fordelt på 30 minutters opvarmning/teknik, 30 minutters kombinationer over gulv og 30 minutters dansekombination til et meget varieret musikvalg. 

Jazz med Sidsel

Sidsels Jazz klasse er for alle danseinteresserede i alderen 12 - 17 år år. Inspirationen er primært hentet fra 50érnes Hollywood, og der danses til musik af old school jazz, soul, disco samt musik af nyere dato. Der arbejdes bl.a. med battements, drejninger og spring over gulv i varierende tempo. I slutningen af klassen vil fokus være på koreografi. Alle niveauer er velkomne. Om man har gået til dans før eller blot har givet den gas hjemme på stuegulvet, er man velkommen på dette hold. Sidsel tager imod og vil give udfordring til alle niveauer.