13332876_1248852425133552_9033460561605199139_n

Jazz

To dance, put your hand on your heart
 and listen to the sound of your soul
Eugene Louis "Luigi" Faccuito

Jazz

Jazz er en stilart med energi og rytme. I jazz tages der i høj grad udgangspunkt i ballettens teknik, men ofte med parallelle fødder i stedet for udadroterede, samt plié i stedet for relevé. Der arbejdes med isolationer, hurtige trin, drejninger, høje ben, spring og udstråling.
Påklædning: Vi anbefaler stramsiddende tøj og opsat hår. Under opvarmningen anbefaler vi bare fødder. Over gulv og til koreografi anbefaler vi bare fødder eller jazzsko.

Jazz med Sarah

Sarahs klasse starter med en grundig opvarmning med fokus på teknik. Heriblandt klassiske øvelser fra Luigis jazzteknik. Efterfølgende fortsætter klassen med trin over gulv. Her arbejdes bl.a. med klassiske jazztrin, jazzwalks, drejninger, battements og spring. Til slut arbejdes med en koreografi, hvor den øvede teknik bruges. Musikken vil være en blanding af musik fra nyere og ældre dato.

Jazz Motion med Gitte

Under kyndig vejledning af Gitte arbejdes med teknikker, som træner led og muskler indefra. Der arbejder med styrke, smidighed, spændstighed og en bedre holdning. Gittes klasse giver større velvære samt energi og glæde.

Modern Jazz med Susanne

Susanne underviser i denne klasse i en blanding af stilarterne modern og jazz. Der er fokus på rytmik, flow, teknik, styrke og balance præg af fart, intensitet og smidighed. Klassen er fordelt på 30 minutters opvarmning/teknik, 30 minutters kombinationer over gulv og 30 minutters dansekombination til et meget varieret musikvalg. 

Modern & Jazz med Maria

Marias modern jazz klasse er for alle danseinteresserede børn i alderen 7-12 år. Der arbejdes med kropsvidsthed, teknik og nye trin. Klassen består af opvarmning, tekniktræning med elementer fra både modern og jazz, trin over gulv samt koreografi. Der danses til nye som gamle musikhits - alt fra The Jackson 5 til Mø. Alle niveauer er velkomne. Om man har gået til dans før eller blot har givet den gas hjemme på stuegulvet, er man velkommen på dette hold. Maria tager imod og vil give udfordring til alle niveauer.