Lærerfakultet

Anne-Teresa Njust HØj: Urban stilarter, koreografisk arbejde, anatomi / fysiologi, massage, skadesbehandling og fysioterapeut på Uddannelsen.
Uddannet danser i Danmark og San Francisco indenfor Urban dance, Jazz og Moderne. Hun er en erfaren underviser og udøvende danser. Anne-Teresa er desuden uddannet fysioterapeut og inddrager sin viden herfra aktivt i undervisningen. Derudover underviser hun på danselinjen på Viby Efterskole.
 
Annika Ernst: Ballet, Graham, Koreografisk arbejde og improvisation.
Uddannet danser fra Dansestudiets Professionelle Uddannelse og er en del af kompagniet Sally Likes To Dance.
 
Britta Egebjerg: Street Art, Kunst & Kultur, Kunstfotograf, Kunstformidler, Foredragsholder og Kunstrådgiver.
Uddannet Kaospilot.

Jesper Hermansen: Akrobatik og Contemporary.
Jesper har en baggrund i gymnastikkens verden med mange år på elite- og repræsentationshold i DGI, samt Flying Superkids. Han har taget Dansestudiet Aarhus’ grunduddannelse og er danser i dansekompagniet Sally Likes To Dance. Ved siden af underviser han på Vivild Gymnastik- & Idrætsefterskole i blandt andet dans og springgymnastik.

Sarah Holm Jacobsen: Horton og Jazz.
Graduerede i 2015 som danser fra Dansestudiets Professionelle Uddannelse. Studieophold og kurser i London, Paris og New York. Medlem af dansekompagniet Sally Likes To Dance. Desuden er Sarah fast underviser på Levring Efterskoles danselinie.

Susanne Holm: Workshops i bl.a. stagepresence.
Indehaver af Dansestudiet Aarhus og rektor på uddannelsen. Kunstnerisk leder af Sally Likes To Dance. Uddannet i New York, London og Paris som danser, koreograf og dansepædagog.